Vacature: Kok

Vacature: Zelfstandig werkende kok (38 uur)

Wie zijn wij?

Wij, Bolscher, zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de foodindustrie. Herkenbaar in de regio aan de kwaliteit van onze producten, service en de ambachtelijke deskundigheid waarmee deze producten vervaardigd worden. Voor zowel de horeca, groothandel als de particulier.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij alles wat we doen streeft Bolscher naar een zo klein mogelijke voetafdruk. Daar hebben we ons hele productieproces op ingericht. De producten proberen we waar mogelijk in te pakken in karton. Onze bussen rijden elektrisch en op het dak liggen zonnepanelen die de koeling regelen.

Je functie

Als kok bereid je op verschillende wijze vleesproducten naar de wensen en behoeften van onze klanten zonder daarbij het hygiënereglement uit het oog te verliezen. Daarnaast onderhoud je hulpmaterialen en machines volgens hygiëneregels. In je functie krijg je de ruimte om nieuwe recepturen te bedenken en bereidingsprocessen te optimaliseren.

Kennis en ervaring

 •  Afgeronde SVO opleiding
 •  Aantoonbare en ruime ervaring als slager
 •  HACCP, arbo- en veiligheidsrichtlijnen
 •  Communicatieve vaardigheden
 •  HOND (hygiëne, orde, netheid en discipline)
 •  Flexibel (beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag)

Wat hebben wij te bieden?

 •  Werken in een team die net zoveel passie hebben in de foodindustrie als jij
 •  Het volgen van verschillende soorten cursussen en opleidingen om je vak iedere dag weer beter uit te oefenen
 •  Een afwisselende baan met afwisselende werkzaamheden
 •  Een mooi salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 •  Vakantiegeld, reiskostenvergoeding
 •  Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Solliciteren

Kom langs of stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@bolscher.nl. Worden we enthousiast van jouw ervaring, talent en wie je bent, dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Bolscher, meer dan vlees BV, Strootsweg 40, 7547 RW Enschede, www.bolscher.nl.