Horeca

Horeca

Als horecabedrijf heeft u behoefte aan een partner die u de beste kwaliteit kan leveren. Uw bestellingen moeten snel en met de juiste regelmaat worden geleverd. De prijzen moeten kloppen.


Kwaliteit

Met geavanceerde apparatuur en de inzet van onze medewerkers wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden. Kwaliteit is voor de ambachtelijke slagers van Bolscher dan ook onvoorwaardelijk.


Flexibel

Bolscher heeft in de loop der jaren een grote naam opgebouwd. Deze naam heeft het bedrijf mede te danken aan de enorme aandacht die wordt besteed aan serviceverlening: bij ons is de klant nog echt koning!


Hygiëne

Ook in de horeca neemt voedselveiligheid een steeds belangrijker plaats in. Daarom is het van belang dat u kunt vertrouwen op de hygiëne van uw leverancier.


Assortiment

Het aanbod van Bolscher is uitermate breed en gebalanceerd. Wij voeren een compleet assortiment rund-, varkens-, kalfs-, en lamsvlees, wild en gevogelte. Daarnaast hebben wij een uitgebreid scala vleeswaren, kaas, zuivel, salades, maaltijden en sausen.


Maatwerk

Ieder bedrijf heeft zijn eigen werkwijze. U moet er op kunnen vertrouwen dat u met het vlees kunt werken zoals u gewend bent, of zoals het het beste past in de procedures binnen uw bedrijf.