Bezorging

Bezorging

Bolscher, meer dan vlees levert 6 dagen in de week met eigen transport in een straal van +/- 150 kilometer rond Enschede. Bestemmingen buiten deze regio worden direct beleverd via extern transport dan wel indirect, in samenwerking met landelijke partners als FreshWeb en Valkweb.
Uw bedrijf wordt ingedeeld in een vast routeschema dat in overleg met u wordt opgesteld. Zo proberen wij rekening te houden met uw voorkeuren en weet u met enige benadering hoe laat uw bestelling doorgaans bij u aankomt. 
Wij streven ernaar zo scherp mogelijk aan te leveren, maar "op de minuut precies" is het levertijdstip niet te bepalen: uw levering hangt af van afleveradressen vóór u, de weersomstandigheden en de verkeersdrukte. 
In sommige gebieden komen wij meer dan één maal per dag. U kunt dan kiezen voor de ochtend- of middagroute.
Spoedgevallen worden op een case-per-case basis met u overlegd.
Onze bussen zijn uitgerust met de meest geavanceerde trackingsystemen. Wij kunnen u dus op een willekeurig moment van de dag laten weten waar uw bestelling zich bevindt.

Op vroege ochtendroutes komt het voor dat wij op uw adres komen vóór uw personeel aanwezig is voor de mise-en-place. Geen probleem: Wij zetten uw bestelling graag voor u in de koeling, als u ons de sleutel toevertrouwt!